Hier bent u: Diplomazwemmen

Meerdere keren per jaar organiseren wij het Diplomazwemmen...       

Oefenzwemmen voor de vestiging Zuidwester/Spijkenisse vindt plaats in Zwembad Albrandswaard. 

C diploma en Vaardigheid 1.2.3 zullen in de les beoordeeld worden voor het Diplomazwemmen.  

U wordt per email geďnformeerd.

Wij willen u hierbij informeren over onze visie hierop:

Wij bij Sammy's Zwemschool doen niet aan proefzwemmen, want wij vinden dat kinderen al onder genoeg druk staan. Nu is het bij ons zo, dat alle kinderen die net in badje A zitten, ook mee mogen doen aan het Oefenzwemmen.Wij oefenen in het grote bad, omdat dit voor veel kinderen erg spannend kan zijn. Ook het grote bad moet voor de kinderen een leuke ervaring zijn.

We zijn ons zeer bewust van het feit dat er om ons heen in andere zwembaden het proefzwemmen als het diploma zwemmen wordt beoordeeld. Wij doen hier niet aan mee!!!!                                         
Wij OEFENEN en als het niet lukt door wat voor reden dan ook, dan gaan we dat onderdeel gewoon nog een paar keer doen. Als een kind niet met de prikkels overweg kan, dan is dat voor ons een teken, dat dit voor een kind een obstakel is en gaan we hier een oplossing voor bedenken in overleg met de ouders. Elk kind zal zijn diploma halen door de individuele aandacht van onze zweminstructeurs.

Als we gaan diploma zwemmen, dan kunnen wij ook door de NPZ/NRZ beoordeeld worden op onze kwaliteit en moeten wij volgens de richtlijnen van de NPZ/NRZ werken.                                                  

Dat kinderen niet kunnen zakken bij het diploma zwemmen is een fabeltje!

Het is alleen aan ons, om te zorgen dat dit niet gebeurd. Dus nogmaals;

WIJ DOEN NIET AAN PROEFZWEMMEN. WIJ WILLEN PLEZIER. GEEN STRESS.

Voor de kinderen is het dan allemaal appeltje eitje, als ze mogen diploma zwemmen. Hierdoor kunnen wij er een feestje van maken! U vindt de diploma- en kledingeisen onder het kopje 'Informatie Zwemlessen'. Wij hebben geen vaste data ruim van tevoren gepland staan voor het diplomazwemmen. We gaan diplomazwemmen, wanneer de kinderen er aan toe zijn.

Door onze Sammy aanpak gaan wij 6 á 8 keer per jaar Diplomazwemmen!                                                                                                                                

Ongeveer 4 á 5 weken voor het Oefenzwemmen mogen de kinderen van de eindniveau's elke les gaan zwemmen met kleding aan. De zweminstructeur van uw kind(eren) bepaalt en geeft aan, wanneer er begonnen mag worden met het zwemmen met kleding aan! Wanneer bij het Oefenzwemmen blijkt dat uw kind nog niet zover is, dan mag uw kind ook na het Oefenzwemmen elke les met kleding aan blijven zwemmen. (Voor het oefenzwemmen worden kinderen uitgenodigd door middel van een email).

Tijdens deze lessen behandelen we het diplomaprogramma!                                                            Voor het diplomazwemmen kijken we naar de lessen en naar het Oefenzwemmen voor een goede algemene indruk van het kind. We hopen op deze manier de druk en eventuele spanning bij de kinderen (en ouders) weg te nemen.

Plezier en individuele aandacht voor elk kind bij Sammy's Zwemschool!

* het oefenzwemmen en diplomazwemmen vinden plaats in Zwembad Albrandswaard.


Sammy's Zwemschool
Troubadour 13
3233 RH  Oostvoorne
E info.zwemles@sammyszwemschool.nl
KvK 60631090
Tags
 
Zwemschool Rijnmond Rotterdam Zwemles ZwemABC Zwemopleiding Europoort Albrandswaard Portugaal Zwemvaardigheid Snorkelen Baby Peuter Kleuter Sammy Sammy's Zwemmen Spijkenisse